lördag 24 april 2010

HIROSHIMA MON AMOUR









DEN VACKRASTE FILMEN JAG NÅGONSIN SKÅDAT

PHOTOTS: FROM GOOGLE, SOME RED. BY ME

5 kommentarer:

Lisa sa...

sv: fast jag var aldrig där hehe, hade inga plagg typ att byta mig till heller, gick på stan med min syster och hennes gubbe istället och åt glass i solskenet. najs att du hittade fyra plagg :)

Lisa sa...

filmen ser vacker ut!

Elin sa...

Jag gillar din blogg! :D

sv: Menar du Candy med Heath Ledger? Den är verkligen fantastisk :D Och Fight Club är också helt otrolig.
wir kinder vom bahnhof zoo har jag aldrig hört talas om, men jag ska kolla upp den :)

Anonym sa...

hiroshima, mon amour är min favoritfilm med. att sen resnais gjort en massa andra filmer, men ingen av dem riktigt kommer i närheten av den här, är på sitt sätt otroligt tragiskt. känner också att jag måste ta mig an att på riktigt sätta mig ned och börja läsa duras nu, hon skrev ju manus här. hennes berättarteknik är fantastisk. ska även se till att få sett india song snart, en film hon själv gjorde.

sa...

solidaritet: jag håller med om att ingen av de andra filmerna kommer i närheten av denna. vilket kan nog vara pga den starka handling i och med hiroshimabombningen, men samtidgt är ju den ju ytterst vackert filmad. verkligen en konst bara i sig. samtidigt som du säger att det är tragiskt att ingen av de andra filmerna kommer i närheten av denna, tror jag att det kan vara det man vill åt också som filmskapare. att skapa den där filmen som överträffar alla andra miljontals gånger.
inda song har jag sett något parti av när jag läste filmvetenskap, och efter det har jag också tänkt att jag ska se hela den, men det har inte riktigt blivit av ännu.