torsdag 17 juni 2010

KÄR, DEL ETT: HUR DET KÄNNS

JAG ÄR ALLDELES HUNDRA PROCENTIGT SÄKER PÅ ATT DET FINNS ETT LITET SAMMETSLENT PURPURFÄRGAT DJUR SOM LEVER RUNT OCH SLÅR VOLTER INUTI MITT HJÄRTA. DAGAR SOM NÄTTER LEKER DEN KURRAGÖMMA MELLAN KAMRARNA OCH BLÅSER TUSENTALS SMÅ SMÅ SKÖRA SÅPBUBBLOR SOM FYLLER MINA FÖRMAK FRÅN GOLV TILL TAK.

5 kommentarer:

Lisa sa...

ih så otroligt fint! puss rara du. önskar det kunde kännas så för mig med.

åh vill kunna skriva allt jag känner här och bara att det där tar slut, fan allt är så jävla jobbigt ibland och man skjuter upp det och jag skriver mycket skit nu märker jag förlåt. jag behöver nog egentligen skriva av mig, prata av mig och ta det stora steget och prata med den personen först och främst. förlåt att jag skrev massa skit här. puss.

(du får gärna radera den här kommentaren sen också, vet inte ens varför jag skrev den, förlåt)

Lisa sa...

sv: ser framemot ditt brev :*

ja, himla skönt att må bra över att det tagit slut och man ska verkligen inte vara i ett förhållande om man bara har ångest över det hela tiden. så det här känns himla bra och nu känner jag mig fri och lugn igen!
Någon dag så dyker nog den där rätte upp :*

Nej, det är verkligen ingen liten sak, det är nog något jag ska vara stolt över att jag mår bättre alltså. förresten på onsdag ryker håret! :) då blir det pojkkort!

Lonesome Mama sa...

När jag är riktigt kär är det en freakshow inne i alla nerver i alla artärer de bråkar om uppmärksamhet och jag vet inte alls hur jag ska hänga med om vad som ska hända, inne i mig sticker de svärd, kastar dvärgar, blåser eld och kittlar min tarm. Min kropp är helt ur balans och inte alls så harmonisk som du beskriver det, men det låter så fint Lenita!

Lisa sa...

sv: tack så hemskt mycket fina du åh jag är inte van med det här men jag ska färga det någon dag också så det blir rödare, men jag känner mig fin och snygg för att hitta nya pojkar haha :) puss!

anna. sa...

oh my, vad fint!

(tack tack för grattiset!)